Kort om selskapet

Fram Web er teamet bak Varsling24

Vi utvikler og vedlikeholder komplette varslingstjenester for offentlig og privat sektor.

UTVIKLING, DRIFT OG OPPFØLGING

Pålitelige systemer for befolkningsvarsling siden 2003

Fram Web er et norsk programvareselskap som utvikler, drifter og vedlikeholder varslingsløsninger i Norge. Vår visjon er å sikre verdier og gi trygghet. Vi leverer robuste og intuitive tjenester for befolkningsvarsling til store samfunnsaktører.

500 kunder skal alltid være trygge på at varslingssystemene de er avhengige av fungerer optimalt når det gjelder som mest. Vi vet hvordan man best varsler de riktige personene når det virkelig gjelder.

Fram Web arbeider kontinuerlig med utvikling og forbedring av smarte varslings­systemer som GroupAlert, Varsling24 og TeamAlert. I samarbeid med jurister med GDPR som spesialfelt, sørger vi for at produktene alltid tilfredsstiller de nyeste personvernforskriftene og gjeldende regelverk. Alle persondata slettes automatisk etter en avtalt periode. For mer informasjon, se våre sider om personvern.

Våre varslingssystemer ble valgt av flest kommuner i Norge i 2018 og 2019. Fram Web ble etablert i Bergen i 2003 og har kontor i Trondheim, Oslo og Bergen, samt salgskontor i Sverige og i Danmark.

Fram LabMarked
ProduktutviklingAdministrasjon
KundetilpasningerRådgiving
Drift av tjenesterKundeservice
RoadmapsWebinar

Markedsavdeling, Trondheim

Trondheimskontoret har ansvar for administrasjon, kundeservice og salg. Her møter du kompetente og hyggelige mennesker, som er tilgjengelig på telefon, chat og e-post.

Fram Lab, Bergen

Bergenskontoret har det tekniske ansvaret. Her utvikles og overvåkes driften av systemene. Fram Lab-teamet består av både erfarne fagfolk og unge, inspirerte nykommere.

500 +

KUNDER

32M NOK

I OMSETNING, 5 M NOK i FoU

VÅRT OPPDRAG

Vi varsler Norge

Utviklet og vedlikeholdt i Norge

Ajourført GDPR

Bransjeledende løsninger

Viktige samfunnsaktører er blant våre største kunder:

Vi er her for deg!

Har du noen spørsmål om Varsling24?
Fyll ut kontaktskjema under, så kommer vi snarlig tilbake til deg.