Utforsk

Varsling 24 løser en rekke behov for varsling i Norge

Kommunevarsling

Send melding til samtlige innbyggere, bedrifter eller hjemmelshavere i din kommune. Varsling 24 har kapasitet til å varsle en stor kommune på 15 minutter. Kommunevarsling tilbyr et filter for fødselsår. Det betyr at du kan sende en melding til alle innbyggere utfra alder, f.eks. førstegangsvelgere i et valgår.

Lokasjonsvarsling

Fram Web samarbeider med alle mobiloperatører i Norge for å tilby en komplett lokasjonsvarsling for hele Norge. Med lokasjonsvarsling varsles mobilabonnenter som befinner seg i et område, eller kommer inn i et område. Ta kontakt med salg hos Fram Web for mer informasjon om lansering av tjenesten.

Adressevarsling

Varsle alle innbyggere, bedrifter og sårbare abonnenter som bor i et geografisk område. Du kan varsle langs en kjørerute via import av en liste (regneark), eller et polygon. Det er også enkelt å sende en “friskmelding” til de samme mottakerne når en hendelse er over.

Timevarsling

Bruk Timevarsling for å sende timeavtaler til hjemmelshavere. Perfekt for kommunale tjenester som krever individuelle avtaler med hver enkelt mottaker.

Hjemmelshaver­varsling

Med Hjemmelshavervarsling varsles eier av eiendom i Matrikkel. Du kan filtrere på type eiendom og varsle kun eiere av fritidseiendom. Enkelt og effektivt.

Scenariovarsling

Bruk Scenariovarsling for høy beredskap i kommunen. Med Scenariovarsling er meldingtekst og mottakerliste eller område i kart klargjort på forhånd. Alt du behøver å gjøre er å trykke på “send”-knappen.

Vaksinevarsling

Vaksinevarsling gjør det enkelt å kommunisere digitalt med innbyggere ifm. vaksinasjon. Tjenesten er integrert med det moderniserte Folkeregisteret, som gjør det enkelt å produsere aldersbestemte innbyggerlister. Listen benyttes til å sende melding inkludert ulike svaralternativer for vaksinasjon.

Gruppevarsling

Gruppevarsling gir kommunal beredskapsledelse SMS-varsling av mannskaper og andre forhåndsdefinerte grupper. Send SMS, e-post og eller talemelding. Ypperlig for mannskapsinnkalling / varsling til forhåndsdefinerte grupper.

Vi er her for deg!

Har du noen spørsmål om Varsling24?
Fyll ut kontaktskjema under, så kommer vi snarlig tilbake til deg.